KONYA / CİHANBEYLİ - Yapali Cihat Kora İlköğretim Okulu

Nis

Bakanlığımızca yürütülen okul sağlığı çalışmaları kapsamında oluşturulan site aktif hale gelmiştir.

Nis

Kutlu doğum çalışmalarımıza başladık.

Nis

Çanakkale şehitleri konulu tiyatro gösterimiz.

Mrt

Azim ve çalışma başarıyı getirdi.

Ara

2016-2017 Eğitim yılında kasabamız sakinlerinden hayırsever Faruk KARAGÖZ´ ün desteği ile sınıflarımız düzenlenmiş ve özel okullara parmak ısırtacak kaliteye ulaşmıştır.

Mrt

Yapalı taşıma kooparatifinin destekleri ile öğretmenlerimiz sıcak ve estetik bir ortama kavuşmuştur.

Ara

Okulumuz 7/24 Gece görüşlü kamera sistemiyle korunmaya başlamıştır.

Ara

2016-2017 Eğitim yılında kasabamız sakinlerinden hayırsever Sıtkı KARAGÖZ´ ün desteği ile yeni anasınıfı binamıza kavuştuk.

Ara

2016-2017 Eğitim yılında başlayan çalışmalarımız sonucunda hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile okulumuz yeni yüzüne kavuştu.

Mrt

Okulumuz, sivil savunma haftası kapsamında özverili öğretmenleri ve ilgili öğrencileri ile birlikte  gerçekleştirdiği sivil savunma tatbikatını başarıyla tamamladı.

Mrt

Okul bahçemizi daha güzel ve yeşil bir hale getirmek için bu yıl şiddetle üzerinde durduğumuz ağaçlandırma çalışmalarımız başladı.

Mrt

Kırım kongo kanamalı ateşi hakkında detaylı bilgilendirme yaptığımız bu eğitiminle, yaklaşan yaz döneminde öğrencilerimizin bu konudaki hassasiyetinin artması amaçlanmıştır.

Ekm

2016 Yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve halkın katılımıyla coşku ve mutlulukla kutlandı. Önümüzdeki yıllarda da mutlu ve huzurlu bayramlar geçirmemiz temennimizdir. İyi Bayramlar.

Kas

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Başlamıştır.Yeni Eğitim Öğretim yılının öğrenci,öğretmen ve ailelerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.